• 0784.202.871 / 0784.202.876

Termeni de utilizare si politica de confidentialiate

1. INTRODUCERE

Acest SITE WEB a carui adresa este www.salonmajestic.ro, denumit in continuare "SITE WEB"), este detinut si operat de catre S.C. Europa Super Market S.R.L. si este oferit in scopuri de informare. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE este inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/627/1994 , CUI: RO 5696745, denumita in continuare "SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE")

Prin intermediul acestei politici sunt prezentate termenii si conditiile de utilizare a acestui SITE WEB si politica de confidentialiate a SITE WEB-ului.

2. UTILIZAREA SITE WEB-ULUI

Prin accesarea acestui SITE WEB, in calitate de utilizator sau vizitator al SITE WEB-ului, acceptati sa folositi SITE WEB-ul in conformitate cu aceste politici in conformitate cu legile, clauzelor de inlaturare a raspunderii, politicii de protectie a datelor private si politicii de cookie-uri. Toate datele colectate in cursul vizitelor pe SITE WEB-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale valabile in statul in care este intretinut acest SITE WEB, respectiv Romania.

In cazul in care nu sunteti de acord cu prezenta politica, va rugam sa parasiti acest SITE WEB.

3. MARCA SI DREPTUL DE AUTOR

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE detine drepturi de proprietate intelectuala cu privire la toate materialele continute in acest SITE WEB, incluzand drepturi de autor, marci inregistrate etc. Orice persoana care acceseaza acest SITE WEB se obliga, in mod neconditionat, sa nu copieze, republice, reproduca sau modifice in orice fel, transmita sau distribuie, orice parte sau intregul continut al acestui SITE WEB. Nu puteti adauga portiuni din acest SITE WEB intr-un alt SITE WEB si nici sa stabiliti legaturi catre un alt SITE WEB si de asemenea, nu puteti sa stabiliti legaturi dintr-un alt SITE WEB catre alta pagina, alta decat pagina acasa, fara acordul SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. Nu puteti folosi aceste SITE WEB pentru un scop ilegal sau care este interzis de aceste conditii de utilizare, sau de legislatie, norme morale, norme de ordine publica sau buna-credinta. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE isi rezerva in mod unilateral dreptul de a inceta sau suspenda accesul catre SITE WEB, sau catre o parte din acesta, la orice moment, pentru orice motiv sau fara motiv, fara notificare prealabila si/sau fara notificare.

4. NEANGAJAREA RASPUNDERII

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre acest SITE WEB sau catre adresele de e-mail ale oricarui membru apartinand SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE.

Acest SITE WEB poate contine legaturi catre alte SITE WEB-uri care nu sunt operate si nu se afla sub controlul SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. Nu ne asumam nici o responsabilitate cu privire la conditiile de utilizare, continutul, materialele, produsele si serviciile incluse in nici unul dintre aceste SITE WEB-uri sau la care pot face trimitere in orice mod aceste SITE WEB-uri. Accesarea acestor SITE WEB-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza.

5. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE se angajeaza sa nu dezvaluie nicio informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest SITE WEB, exceptand situatiile legale. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE nu va transmite niciunui tert datele dumneavoastra personale introduse de dumneavoastra pe SITE WEB-ul conform prezentului document.

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE ia toate masurile necesare pentru a se asigura ca, in mod implicit, sunt prelucrate doar date cu caracter personal strict necesare pentru fiecare scop specific al prelucrarii.
Date cu caracter personal inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila ("persoana vizata"); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

5.1 Colectarea si procesarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 si Directivei Europene (EU) 2016/679 (GDPR) pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE are obligatia de a administra in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau orice alta persoana. Scopul colectarii datelor este promovarea continutului, a serviciilor si produselor oferite de SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE prin intermediul SITE WEB-ului si realizarea de statistici. Informatiile inregistrate sunt destinate exclusiv utilizarii de catre operator.

5.2 Categorii de date cu caracter personal prelucrate

Colectam si prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal atunci cand completezi un formular pe SITE WEB-ul nostru, cu scopul de a ne contacta sau de a descarca diverse materiale, sau cand te abonezi la newsletter (daca exista aceasta facilitate in SITE WEB).

Datele cu caracter personal pe care le prelucram prin intermediul formularelor din SITE WEB-ul:

- informatii de contact: nume si prenume, adresa de e-mail, numar de telefon fix/fax, mobil;

- alte date de contact: adresa postala, inclusiv adresa de domiciliu si/sau adresa profesionala, locul de munca, in cazul in care ni le-ati comunicat;
- alte date cu caracter personal care pot fi prelucrate: datele rezultate din navigarea dvs. pe SITE WEB-ul colectate prin intermediul cookie-urilor si a tehnologiilor similare, date terte parti care pot exista in SITE WEB-ul: Google Analytics, Facebook, Mailchimp (newslettere), etc.

Cookie-uri

Acest SITE WEB foloseste cookie-uri, care sunt reprezentate de portiuni scurte de text stocate in computerul dvs. si care sunt utile pentru administrarea si intretinerea SITE WEB-ului. Puteti afla mai multe despre modul in care le folosim si care date sunt colectate citind pe Politica de cookie-uri.

5.3 Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal si temeiul juridic al folosirii

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE prelucreaza datele dvs. personale in urmatoarele scopuri:

- pentru incheierea sau executarea unui contract / factura la care dumneavoastra sunteti parte;
- pentru a comunica, raspunde la intrebari si solicitari prin intermediul casutei de e-mail;
- pentru a va oferi informatii cu privire la oferte comerciale / servicii;
- pentru a ne apara impotriva atacurilor cibernetice;
- pentru activitati de marketing, dar numai in situatia in care am primit consimtamantul in prealabil;
- pentru a oferi si imbunatatii serviciile pe care le oferim.

In privinta datelor care ne sunt oferite in mod voluntar prin completarea formularelor sau prin contactarea noastra in orice mod, temeiul legal este "pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract" (art. 6 alin. 1 lit. b din Regulament UE 679/2016).

Potrivit GDPR, consimtamantul persoanei nu este cerut in situatia in care prelucrarea datelor este necesara pentru efectuarea demersurilor pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrarea datelor este consimtamantul. Odata cu accesarea SITE WEB-ului, utilizatorul isi da in mod viabil consimtamantul asupra prelucrarii.

Prelucrarea datelor cu caracter personal in baza consimtamantului reprezinta un scop aditional prelucrarii datelor personale in vederea executarii contractului la care sunteti parte si nu conditioneaza furnizarea / prestarea serviciilor contractuale.

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE nu practica SPAM.

5.4 Actualizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

In cazul in care oricare dintre datele cu caracter personal pe care ni le-ati furnizat sufera modificari, spre exemplu daca va schimbati prenumele, numele sau adresa de e-mail sau daca doriti sa anulati orice fel de cerere adresata noua, sau daca luati cunostinta de faptul ca detinem orice date cu caracter personal incorecte cu privire la dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: office@____________.ro

Nu vom fi raspunzatori pentru nicio pierdere decurgand din date cu caracter personal incorecte, neautentice, insuficiente sau incomplete pe care ni le furnizati.

5.5 Cat timp pastram datele dumneavoastra cu caracter personal?

Vom inceta prelucrarea datelor cu caracter personal atunci cand nu mai sunt necesare in mod rezonabil in scopurile amintite mai sus, ori atunci cand va retrageti consimtamantul (daca este cazul) si:

- nu mai exista motive legitime si imperioase care justifica prelucrarea in continuare de catre noi (inclusiv obligatia legala de a continua sa stocheze datele respective) si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra;

- daca nu ne mai sunt necesare in vederea constatarii, exercitarii sau apararii unui drept in instanta.

5.6 Confidentialitatea datelor minorilor

SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE nu colecteaza cu buna stiinta pe SITE WEB-ul sau date cu caracter personal de identificare de la persoane care nu au implinit varsta de 16 ani. Daca un parinte sau un tutore are cunostinta ca copiii sai au furnizat societatii SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE datele lor cu caracter personal, acesta trebuie sa informeze imediat SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. In cazul in care SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE descopera ca o persoana care nu a implinit varsta de 16 ani i-a furnizat date cu caracter personal, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE va distruge aceste informatii de pe serverele sale imediat, cu exceptia cazului in care parintele sau tutorele isi da consimtamantul explicit pentru prelucrarea de catre companie a datelor cu caracter personal ale copilului in scopurile specificate.

5.7 Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal

Sub rezerva anumitor conditii legale, aveti urmatoarele drepturi in legatura cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal:
• Dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastra pe care le detinem;
• Dreptul la rectificarea oricaror date cu caracter personal incorecte sau incomplete;
• Dreptul la opozitie sau la restrictionarea utilizarii de catre noi a datelor dumneavoastra cu caracter personal;
• Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor prelucrate pe baza de consimtamant;
• Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in situatiile in care v-ati retras consimtamantul, prelucrarea nu mai este necesara sau prelucrarea respectiva este contrara legii;
• Dreptul la portabilitatea datelor ce va permite sa primiti o copie a datelor prelucrate pe care le-am primit de la dumneavoastra sau sa le transmitem unei alte entitati indicate de dumneavoastra;
• Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarile efectuate pe baza de consimtamant. Retragerea consimtamantului dumneavoastra nu va afecta legalitatea prelucrarii pe baza consimtamantului de dinaintea retragerii acestuia. In cazurile in care va retrageti consimtamantul, noi nu vom mai prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal si vom lua masurile corespunzatoare pentru stergerea datelor dumneavoastra cu caracter personal. Putem, totusi, prelucra datele dvs. cu caracter personal daca exista un alt temei legal pentru respectiva prelucrare.

In ceea ce priveste comunicarile de marketing primite de la noi, puteti, de asemenea, sa va retrageti consimtamantul in orice moment prin replay la mail cu textul: DEZABONARE.

Pentru a ne conforma obligatiilor legale de securitate si confidentialitate a datelor ce ne revin, atunci cand va exercitati unul dintre drepturile de care beneficiati in calitate de persoana vizata, este posibil sa va cerem sa va dovediti identitatea, comunicandu-ne o copie a unui document de identificare sau orice alte informatii necesare pentru a verifica faptul ca solicitarea vine din partea persoanei vizate relevante.

Vom lua in considerare orice solicitari sau plangeri pe care le primim si va vom transmite un raspuns cu respectarea termenelor prevazute de lege.

Daca nu sunteti multumit de raspunsul nostru sau considerati ca prelucrarea este facuta cu incalcarea legislatiei aplicabile, puteti formula o plangere la autoritatea de supraveghere a datelor din Romania: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – cu sediul in Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Bucuresti, Romania.

5.8 Informarea persoanelor vizate asupra drepturilor lor

Tuturor persoanelor care transmit catre SITE WEB-ul datele lor personale le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001, urmand a fi informati prin anuntul facut public de catre SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE prin acest sistem asupra drepturilor lor.

Pe langa termenii si condiţiile care sunt reglementate in politica SITE WEB-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza acest SITE WEB.

5.9 Securitate date personale

Siguranta datelor personale inscrise pe SITE WEB-ul constituie una dintre prioritatile SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE. Cu toate acestea, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE isi atentioneaza clientii ca nicio informatie transmisa via Internet nu poate fi in totalitate sigura si recomanda maxima atentie la completarea acestui tip de date online. In aceste conditii, SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE se angajeaza sa ia toate masurile posibile pentru a asigura securitatea informatiilor clientilor.

6. MODIFICARI TERMENI SI CONDITII

Modificari ale prezentei politici de utilizare si confidentialitate a SITE WEB-ului ce vor aparea pe parcurs, vor fi publicate in aceasta pagina web fara a va informa anterior. Aceasta politica prezentata constituie in intregime un acord incheiat intre vizitatorii SITE WEB-ului si SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE in privinta utilizarii SITE WEB-ului. SOCIETATEA COMERCIALĂ DEȚINĂTOARE isi rezerva dreptul de a revizui si a aduce la zi aceste reguli in orice moment, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.

Daca aveti intrebari sau doriti sa va exercitati drepturile cu privire la informatiile cuprinse in aceasta pagina va rugam sa ne scrieti la adresa contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Salon Majestic Pitesti

Program vizionari:

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00
Sambata:      09.00 - 14.00

Top